Ebutikerna Scandinavia

Vi utvecklar era affärsmöjligheter nya som gamla så det blir effektivt, synbart och med kontroll. Vårt nätverk av utvecklare och partners blir din styrka!

Vad är unikt med våra e-butiker och vårt koncept?

Vi säljer färdiga e-butiker som redan är driftsatta sedan länge, 2 år eller äldre, och allt är färdigt med leverantörer, kunder, fungerande design, sortiment och produktgrupper. Alla e-butiker har kunder och körs i skarpt läge med order under en längre tid. 

Detta gör att när du tar över en av våra e-butiker så får du en plattform och flygande start in på marknaden då e-butikerna är väl indexerade (inlästa) av de viktiga sökmotorerna på nätet såsom ex. Google Bing etc. Du kan också lägga till produkter och göra om designen efter egna idéer och inriktning fritt om du vill och detta påverkar inte negativt något med e-butiken.
Tvärtom så är det bra att ändra och lägga till i butiken då Google gärna vill se en levande sida som inte är statisk och tråkig. Detta rankar Google som något mycket bra i hur e-butiken sedan visas när någon söker på dess produkter eller sökord. Det är bl.a. på grund av detta som Nyhetssidor är så högt rankade på nätet.

Vi hjälper till att genomföra era affärsidéer

Ebutikerna Scandinavia har över 15 års erfarenhet av e-handel och affärer på nätet. Vi har spetskompetens inom affärsutveckling med e-handel och e-butiker som huvudsaklig inriktning. Vi har även bredd och genomför kundanpassade projekt för kund såsom AI "artificiell intelligens" för all unik optimering, multibutiks-system (flera e-butiker i samma plattform), hemsidor, portaler, auktionssajter, SEO (sökmotoroptimering), franchise, analyser och utbildning.
Det mesta är ogjort på nätet och möjligheterna är enorma!


bkpam213648_partnershipjpgbkpam213648_affrsutveckling-1023x768jpg

Våra färdiga etablerade E-butiker

Vi har färdiga etablerade e-butiker med mycket starka domännamn till salu eller att hyra. Alla e-butikerna är färdiga och har varit i drift från 2-6 år med leverantörer (dropshipping) och bra sortiment för respektive bransch.

Dropshipping - Direktleverans till kunden

Samarbetet med leverantörerna för alla våra butiker bygger på "dropshipping" d.v.s. leverantören levererar direkt till slutkunden och du behöver inte ha något kostsamt lager, personal eller kontor. Du kan dessutom arbeta helt platsoberoende med din e-handel med den här affärsmodellen.

Detta ingår när du köper en e-butik från oss

  • E-butik med färdig design byggt på marknadens mest lättanvända och största plattform från Svenska "AbiCart" (före detta Textalk) som utvecklat e-handelsplattformar i över 25 år.

  • E-handelsplattform med online-support och telefonsupport på svenska.

  • Designen av e-butiken kan ändras helt efter eget önskemål för att få din egna personliga prägel.

  • Responsiv design som passar alla plattformar såsom Smartphones, Paddor PC och Apple.

  • Kundregister och adressregister.

  • Sökmotoroptimering (SEO) speciellt optimerat för e-butik.

  • Full support i 6 mån inkl. genomgång av plattformens funktioner.

  • Räntefri avbetalning upp till 12 mån går att ordna.

vad-r-dropshippingpng

ehandel omsttningjpgbkpam213648_webdesigningjpg